Kersi a Danish-Indian business adventure

En lykkesmed

Kersi blev født i Mumbai i 1948 som del af det rige, parsiske samfund. Men en traumatisk skilsmisse mellem hans forældre betød, at de tre søskende endte på kostskole- uden midler – hvilket var en stor ydmygelse og sorg for de tre børn.

Kersi klarede sig selv og flygtede til Danmark, så snart han var 18 år og myndig. Den indiske konsul i Danmark tog ham under sine vinger og hjalp Kersi til en læreplads og adgang til det indiske samfund. Tre ægteskaber, to børn og et fantastisk liv senere er Kersi i dag lykkeligt gift med en indisk kvinde fra det parsiske samfund, har tæt kontakt til sine voksne børn, et dejligt hus i Lyngby og jordens smukkeste lejlighed i syd Goa.

Et forretningseventyr

Med en påbegyndt uddannelse på collage i Mumbai fortsatte Kersi sine studier i Danmark – først som merkonom og efterfølgende tog han et regnskab og finansiering eksam på CBS. Senere krævede hans mange, udfordrende jobs, at han uddannede bl.a. til amerikansk revisor.

Fra at starte som piccolo på Royal Hotel mens han var elev, fik Kersi en lynkarriere op gennem hotelverdenen og blev i 1984 direktør for SAS-hotellerne i Danmark og Norge. Andre højt profilerede jobs gjorde ham til Sabannes-Oxley-ekspert, underviser på internationale universiteter og virksomhedsrådgiver for en række af verdens største koncerner.

Som en af verdens højst estimerede eksperter i Corporate Governance, Cybercrime og GDPR er Kersi i dag selvstændig, har kontorfællesskab på DTU i Lyngby og rejser verden rundt som underviser, foredragsholder og rådgiver.

Vent ikke længere. Stil et spørgsmål til Kersi